LEIEEIE – Kvednatunet – Leie med Sparing inkludert (LMS)

Haakonsvegen 82, 5519 Haugesund

Depositum: 52 500 kr
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3
 • Bruksareal: 92 m2

Visninger

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Lademulighet
 • Livsløpsstandard
 • Moderne
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Turterreng

Ta kontakt

Beskrivelse

Kontakt oss i dag på telefon 40 40 25 78 // 99 37 10 44 for mer informasjon om LeieEie.

Vi har rådgivere og spesialister som hjelper deg til din boligdrøm! Kom inn på boligmarkedet med LeieEie

Står du på bar bakke uten sparepenger etter utdannelse, samlivsbrudd eller økonomisk

uhell? Dersom du har betjeningsevne gjennom fast arbeid kan LeieEie være en smart måte

å komme seg inn i boligmarkedet på for deg.

Drømmen om å eie sin egen bolig er sterk for mange, ikke så rart siden det er en god

investering. Hinderet for de fleste er egenkapitalkravet som betyr at du må ha 15 % av

kjøpesummen i sparepenger for å få banklån. Med LeieEie kan du likevel oppnå

boligdrømmen i Haugesund, i en splitter ny bolig uten å ha egenkapitalkravet spart opp

på forhånd – det sparer du opp mens du bor og nyter livet i drømmeboligen.

Ved å bruke LeieEie kan du unngå å være avhengig av hjelp fra foreldre, arv eller andre. Du

kan klare det selv!


Dette betaler du med LeieEie

Leiesum: 17.500

7.525 kr trekkes fra leien og gjøres automatisk om til sparing/egenkapital desom du kjøper ut boligen innen fem år. Kjøper du boligen etter fem år har du da spart opp dette i egenkapital: 
7.525 kr x 60 mnd = 451.500 kr til egenkapital

Dette må brukes til å innfri egenkapitalkravet. I realiteten har du da kun betalt leiepris på 9.975 kr i mnd (17.500 - 7.525) i årene du leide boligen.

NB velger du å ikke kjøpe ut boligen faller den oppsparte egenkapitalen bort, og du vil da i prinsippet ha leid boligen til markedspris ( 17.500 kr)


Mange muligheter med LeieEie

Visste du at LeieEie tilbyr oppgradering? Det betyr at dersom du ønsker å bytte bolig under

LeieEie-perioden, kan du flytte og ta med sparebeløpet ditt og spare videre i en ny

drømmebolig. Du kan også si opp når som helst med bare 6 måneders oppsigelsestid, men

husk at dersom du sier opp, så mister du sparebeløpet.


OM BOLIGEN


Kvednatunet ligger like ved Djupadalen - som en byport markerer den grensen mellom det urbane og naturen. På Kvednatunet er boforholdene trygge og nære, og setter gode rammer for aktiviteter både ute og inne. Her er mulighetene mange, året rundt.
VELKOMMEN TIL KVEDNATUNET!

Kvednatunet borettslag

Det at leiligheten blir organisert i et borettslag legger også til rette for en bekymringsfri tilværelse. Borettslagsmodellen har fellesløsninger for vedlikehold, vaktmestertjenester, sikkerhet, opplegg for internett og tv, økonomiforvaltning, lekeplasser og betaling av kommunale avgifter. Slike gode fellesløsninger gjør det både enkelt og trygt å bo. Borettslagslagsloven legger også begrensninger for utleie, som gjør at man slipper å bo et bygg med stadig inn og utflytting av leietagere – her blir man en del av et fellesskap!

Gode bo- og interiørkvaliteter

Robuste materialer med utvendig fasade av accoya trekledning og fasdadeplater bidrar til å fremheve et byggeri som solid og varig, og skapt for aktiv bruk. Alle leilighetene får optimale kvaliteter i forhold til sin beliggenhet. Utsikten i leilighetene varierer fra det store panorama, der himmel, hav og by kommer inn, til det lokale nære, der omkringliggende vegetasjon og natur blir en del av bokvalitetene. Terrassene vender mot vest og fanger inn kveldsola som enkelte ganger hviler i rosa slør over bølgene på sletta.

Leilighetene varierer i størrelse og har gode planløsninger med stort fokus på materialbruk. Vi har tro på at gode materialer er med på å skape en livskvalitet og et hjem man vil trives i og få et forhold til. Omgivelsene vil sette oss i den rette stemningen, og vil gjøre at vi kan slappe av og gi oss opplevelser vi ønsker å ha i hverdagen vår.

Noen av materialkvalitene som er plukket ut til Kvednatunet er hvitpigmentert eikeparkett på gulv, kjøkkeninnredning fra Rotpunkt med hvitevarer, så som kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp og ventilator. Fliselagte bad med innredning fra Rotpunkt og varme i gulv. Walk in closet fra Langlo. Listfrie overganger gjennom hele leiligheten. Vannbåren varme i gulv. Balansert ventilasjonsanlegg og LED belysning i alle rom.

Selvfølgelig er det rom for tilvalg fra leverandørene - det er du som kjøper som bestemmer.

Ved inngangen til vakre Djupadalen

Kvednatunet er et moderne boligprosjekt med en fantastisk beliggenhet ved turparadiset Djupadalen. Området skal bygges ut i flere trinn, og vil bestå av leiligheter og eneboliger i rekke. Byggetrinn 2 består av ett leilighetsbygg på 8 etasjer. Bygget har 22 leiligheter. Bygget har direkte heisadkomst fra parkeringsanlegg. Leilighetene varierer i størrelse og ha gode planløsninger. Det blir lagt stor vekt på det estetiske, både når det gjelder materialvalg og frodige uteområder. Uteområdet blir opparbeidet med beplantning og naturlige elementer, og det tilrettelegges for en del uteaktiviteter som gjør at hagen blir en naturlig møteplass for beboerne på Kvednatunet.

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgiftene inkluderer kommunale avgifter, renovasjon, styrehonorar, forretningsførerhonorar, vedlikehold, revisjon, vedlikehold heis, forsikring av bygningsmassen, felles strøm, medlemskap Haubo, Altibox, samt renter av fellesgjeld. Etter 10 års avdragsfri periode vil også avdrag være inkludert i fellesutgiftene.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1106
Gårdsnr: 29
Bruksnr: 671

Beliggenhet

Haakonsvegen 82, 5519 Norge