Velkommen til Gartnerihagen Kvala

Drømmer du om et hjem som kombinerer lettstelt, sentralt og i nærheten av natur? Da er Gartnerihagen Kvala det ideelle valget for deg! Dette fantastiske boligprosjektet, et samarbeidsprosjekt mellom A. Utvik og BATE, har alt du trenger for å skape en behagelig hverdag. Beliggende på en lun og solfylt tomt, planlegges prosjektet med 16 rekkehus.


Perfekt for de fleste


Gartnerihagen Kvala er et boligprosjekt som er skapt for å imøtekomme ulike livsstiler og behov. Rekkehusene inkluderer både 1-etasjes og 2-etasjes enheter, og er perfekt for småbarnsfamilier i en tidlig fase og eldre som ønsker alt på ett plan. Uansett hvilken fase av livet du er i, vil Gartnerihagen Kvala gi deg den komforten og funksjonaliteten du søker.


Flott beliggenhet


Boligprosjektet Gartnerihagen Kvala ligger nord i Haugesund, og du vil raskt oppdage at beliggenheten er en av dens store fordeler. Du er bare en kort spasertur unna de fleste fasiliteter. I tillegg er det kort avstand til Haugesund sentrum.


Forkjøpsrett for Bate-medlemmer
Meld deg inn i Bate, og få mulighet til å plukke ut ditt favoritthus før prosjektet kommer offisielt ut for salg! Bate-medlemmer har forkjøpsrett fra 21. til 28. februar. 


Meld interesse på prosjektets landingsside, så sender vi deg mer informasjon og varsler deg når forkjøpsrettsperioden starter. 


Slik fungerer forkjøpsretten i Bate:


Når forkjøpsrettperioden åpner, vil du kunne fylle ut et skjema som du finner på denne siden.


For å melde forkjøpsrett, må du være Bate-medlem eller medlem i et av de seks boligbyggelagene Bate samarbeider med (Usbl, Vestbo, TOBB, NOBL, BOB eller Bonord)


Du er ikke forpliktet til å kjøpe bolig når du melder forkjøpsrett, men får mulighet til å kjøpe den eller de boligene du helst vil ha før de blir lagt ut for ordinært salg.


Fristen for å melde forkjøpsrett går ut onsdag 28. februar kl. 12.


Når flere melder forkjøpsrett på samme nyboligprosjekt, er det ansienniteten din, altså hvor lenge du har vært medlem, som bestemmer om du eller andre får mulighet til å kjøpe først.


Hva skjer i prosjektet?


Forkjøpsrett for Bate medlemmer frem til 28. februar klokken 12:00


Åpen omvisning på tomt 26. februar 16:00 - 17:00

Åpent salg fra 5. mars

Ta kontakt

Stian S. Nygaard

Leder drift

stian.nygaard@leieeie.no

993 71 044

Beliggenhet

Tittelsnesvegen 122, 5514 Norge

Gartnerihagen Kvala – KOMMER FOR SALG – Rekkehus på 1 og 2 plan – Lun og solrik tomt

Gartnerihagen Kvala – KOMMER FOR SALG – Rekkehus på 1 og 2 plan – Lun og solrik tomt
  • Boligtype: Rekkehus
  • Soverom: 0 bedrooms
  • Eieform: Borettslag
  • 0 kr - 0 kr
Neste visning:   Ta kontakt for å avtale visning

Meld deg på og motta vårt nyhetsbrev