Det å flytte skal være en flott og positiv endring i et menneske sitt liv. La meg hjelpe deg gjennom hele prosessen slik at du får en så god reise som det er mulig å få. Jeg ordner alt for deg, fra finansiering til innflytting – og alt i mellom. Det skal være enkelt å kjøpe bolig av

A. Utvik AS– Espen Nordal, concierge

Flyttehjelpen

Når du kjøper bolig av A.Utvik får du tilgang til vår dyktige concierge, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Det betyr at én person følger deg fra første dialog, via kjøp og finansiering, salg av tidligere bolig og frem til innredning og innflytting i ditt nye hjem. Enkelt og greit.

Prosessen

Boligkjøp er sannsynligvis den største investeringen du gjør i løpet av livet. I denne spennende, og tidvis skremmende prosessen er det viktig å føle seg ivaretatt av en trygg partner. Valget skal kjennes riktig helt fra kjøpsstadiet til du er på plass i ditt nye, flotte hjem! A. Utvik tilbyr et utvalg tjenester som sørger for at denne gode følelsen ivaretas. Vår concierge vil hjelpe deg å manøvrere mellom disse – det er dette som er Flyttehjelpen!

Kjøp av bolig

Å kjøpe bolig av oss skal oppleves som en smidig prosess. Derfor blir møter og kommunikasjonsform tilrettelagt ditt behov. Vi utvikler også stadig digitale verktøy som gjør det enklere for deg som kunde å se for deg hva du kjøper deg inn i.

Finansiering

A. Utvik har utviklet konseptene LeieEie og SpareEie for å hjelpe kjøpere å komme seg inn på boligmarkedet. Disse finansieringsmodellene gjør det mulig å få inntil 100% finansiering på boliglån, uten at kundene trenger å gå i banken. Vi har også tilgjengelig en finansiell rådgiver som kan veilede. Alt for å kunne tilby deg som kunde en ryddig, trygg og effektiv prosess.

Utforming / Innredning

For å hjelpe kundene våre med å visualisere hvordan deres nye hjem kan bli seende ut har vi digitale hjelpemidler og interiørkonsulent til rådighet. Passer den gamle sofaen inn i den nye stuen? Hvilken type solskjerming er mest praktisk? Hvilke farger passer på veggene? Alt dette og mye mer gir vi deg et svar på.

Selve flytteprosessen

Å flytte et liv fra en bolig til en annen er ingen enkel oppgave. Her står vi klar med alt det nødvendige fra flytteesker til container for restavfall. Når alt er pakket ned sender vi et profesjonelt flyttebyrå, slik at du selv ikke trenger å løfte en finger. Andre praktiske ting som å sende flyttemelding o.l. er vi også behjelpelige med.

Salg av gammel bolig

A.Utvik gir deg gratis og uforpliktende verdivurdering av bolig som skal selges.

Har du sprøsmål? Ta kontakt

Meld deg på og motta vårt nyhetsbrev