Ta kontakt

Vi står klar for å hjelpe deg med å realisere boligdrømmen!

Kristine N. Lindanger

Kunderådgiver

900 71 589

Om LeieEie

Vi jobber for at flere skal bli boligeiere ved å tilby like muligheter til boligdrømmen!

LeieEie AS er en av Norges største og ledende tilbydere av innovative boligkjøpsmodeller som gir folk med betjeningsevne en bedre sjanse til å komme seg inn på boligmarkedet, selv med lav egenkapital.

 

LeieEie AS ble grunnlagt i 2015 av utbyggerselskapet A. Utvik, og senere har Bate BBL og Bori BBL kommet med på eiersiden i selskapet.

 

Vi har siden starten formidlet nærmere 200 boliger og hjulpet over 70 personer til å bli boligeiere i regioner som Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Vinteren 2024 utvidet vi vår tilstedeværelse til Asker, Gjøvik, Horten og Trondheim, og vi planlegger videre ekspansjon til Oslo og Bergen.

Vår boligkjøpsmodell DelEie med Sparing gir deg en unik mulighet til å kjøpe en andel av boligen samtidig som du sparer opp egenkapital over tid. Vi brenner for eierlinjen i det norske boligmarkedet, og gjør det mulig for flere å komme seg inn på boligmarkedet.

 

Med hovedkontor på Avaldsnes på Karmøy, fortsetter vi å forbedre og tilpasse våre produkter for å møte behovene til kunder i alle aldre og livssituasjoner.


Hos LeieEie AS er vi stolte av å kunne bidra til at flere får oppfylt boligdrømmen på en trygg og
forutsigbar måte.

 

Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i et av våre boligprosjekter.

Send oss en melding

Meld deg på og motta vårt nyhetsbrev