Hundrevis har kommet på boligmarkedet med LeieEie

– Du slipper å gå i banken – og kan flytte inn i dag!

Du har betalingsevnen, men dagens strenge krav gjør det utfordrende å spare opp nok egenkapital. Istedenfor å måtte «kaste pengene ut vinduet» på å leie, kan du gjennom «LeieEie», kjøpe bolig i dag. Uten å gå i banken!

 

Den unike modellen gjør at en sammen med LeieEie, eier sin egen bolig og sparer omlag halvparten av månedsleia til egenkapital, slik at en på sikt vil eie hele boligen alene.
– Det er vanskelig for mange å komme seg på boligmarkedet for tiden, og situasjonen er lik over hele landet. Derfor er det også veldig fint at vi kan hjelpe stadig flere folk med å eie sin egen bolig gjennom våre modeller, sier driftssjef i LeieEie, Stian S. Nygaard.

To modeller

Siden oppstarten i 2014 har over 200 mennesker fått oppfylt boligdrømmen sin gjennom LeieEie. I dag kan en sikre seg bolig gjennom ordningen flere steder i landet, fra sør til Østlandet og Midt-Norge.
– Du starter med å leie boligen for en fast månedspris. Målet er at du skal klare å kjøpe ut boligen innen fem år. Da omgjør vi omlag halvparten av leien du har betalt til egenkapital, som du bruker for å få lån i banken, forklarer Nygaard.

I tillegg til LeieEie tilbys modellen «DelEie». Denne passer deg som allerede har en del av egenkapitalen på plass.
– Med DelEie trenger du ikke topplån, og du blir medeier i boligen sammen med oss fra første dag. Eierforholdet består av 20 deler, og som DelEier er minimumskravet at du kjøper to av disse, altså minst ti prosent, forklarer Nygaard.

 

Mange fordeler

Dagens situasjon, med høyere priser på det meste, skyhøye strømregninger, renter som stadig øker og svært strenge krav, gjør at mange mennesker tjener gode penger, men sliter med å spare opp nok til egenkapital for en bolig. Istedet ender de fleste opp med å leie. Og at leieprisene har økt i tråd med det økonomiske bildet ellers, er ingen underdrivelse.

– Det er dyrt å leie for tiden. Og selvsagt er det ikke ideelt for noen å «kaste pengene ut vinduet». Derfor er våre modeller å foretrekke for stadig flere, nikker Nygaard.
At en slipper å gå i banken, ikke behøver kausjonist og kan flytte inn i en helt ny bolig i dag, teller sterkt og gjør at stadig flere får øyene opp for LeieEie sine modeller.
– De aller, aller fleste ender opp med å eie sin egen bolig iløpet av få år, og i tillegg sitter de igjen med en helt ny bolig, noe som selvsagt slår positivt ut når det kommer til energisparing, universell utforming, lite uforutsette utgifter og lite vedlikehold, kommenterer Nygaard, og påpeker at det er en fordel å ha en proffpartner i ryggen.

Stadig bedre

LeieEie hadde altså sin oppstart i 2014, og siden den gang har både selskapet og kundene blitt bedre, forteller Stian S. Nygaard.
– Kundene våre må ha betjeningsevne, og vi er ikke et utleieselskap, men et selskap som kjøper opp boliger. Vi har blitt flinkere til å sikre oss de riktige kundene – og modellene våre har blitt bedre, sier han.
Interessen vokser og LeieEie blir representert stadig flere steder i landet. De opplever gode tider og har rett og slett kommet for å bli.
– Helt klart, vi er i vekst og det liker vi godt, smiler Nygaard, og minner om at bredt utvalg av boliger er å finne på deres nettsider: leieeie.no

Er du vår neste boligeier?
Send oss en melding

Meld deg på og motta vårt nyhetsbrev