Nyhet: DelEie med Sparing – Like muligheter til boligdrømmen

LeieEie as slår sammen eksisterende boligkjøpsmodeller til banebrytende produkt på boligmarkedet; -Med DelEie med Sparing ønsker vi å være en aktør som kan tilby like muligheter til boligdrømmen, samt gi folk med betalingsevne en bedre sjanse til å komme seg inn på boligmarkedet.

 

Med lanseringen av DelEie med Sparing vil selskapet LeieEie as gjøre det lettere og mer tilgjengelig for folk å oppnå boligdrømmen, selv for de med lite eller ingen egenkapital. DelEie med Sparing betyr at du sparer opp så mye som halvparten av egenkapitalkravet gjennom å følge modellen. LeieEie as blir banebrytende med at man kan gå sømløst kan gå fra å leie til å eie med stor fleksibilitet og gradvis oppkjøp av eierandeler.

 

LeieEie as er en av Norges største og fremtredende tilbydere av innovative boligkjøpsmodeller, og har siden oppstarten i 2015 tilbudt nye boliger i Haugesund, Stavanger og Kristiansand, via boligkjøpsmodeller bedre kjent som leie-til-eie og deleie. I 2024 kan selskapet stolt kunne tilby kjøp av boliger også i Asker, Gjøvik og Horten.

LeieEie as jobber kontinuerlig for å forbedre tilbudene sine og utvide sin rekkevidde, gjennom samarbeid med boligbyggere og boligbyggelag, for å realisere og muliggjøre boligdrømmen for flere. Nå kommer et optimalt produkt på boligmarkedet – skapt for kunden, for å gjøre veien til boligmarkedet enklere.

 

– Vår ambisjon siden starten har vært å jobbe for at flere skal kunne bli boligeiere i Norge. Vi brenner for eierlinjen i det norske boligmarkedet, og har derfor nå slått sammen og optimalisert produktene våre på en slik måte at kundene våre får halvparten av egenkapitalkravet gjennom å kjøpe seg opp i boligen. Det finnes ingenting lignende på boligmarkedet i dag. DelEie med Sparing er et unikt produkt, som vi sammen med våre samarbeidspartnere er stolte av å kunne tilby, sier daglig leder i LeieEie as, Line Nyberg.

 

Hvordan fungerer den nye boligkjøpsmodellen?

 

  • Eierandeler: Man kan kjøpe seg opp gradvis fra 0-100% i eierandeler innenfor en periode på 5 år. Når du kjøper eierandeler, sparer du opp egenkapital.

 

  • Sparing til egenkapital: I perioden man går fra å leie til å eie får man fleksibiliteten til å kunne spare til egenkapital. På denne måten vil man gradvis komme nærmere egenkapitalkravet som ifølge Finanstilsynets retningslinjer ligger på 15 % av boligens kjøpesum. Dette skjer da i takt med egen økonomi, som gir rom for å vokse når det passer.

 

  • Rabatter: Når du kjøper opp eierandeler får du rabatter på kjøpesummen. Når man har nok egenkapital til å kjøpe hele boligen går man i banken og ordner boliglånet slik at man etter 5 år kan eie boligen 100%.

 

Med den nye boligkjøpsmodellen kan man investere penger i egen bolig når man har mulighet til det, og går sømløst fra å leie til å eie, med flere alternativer. Man kan for eksempel:

 

1. Leie i 5 år før du kjøper ut boligen
2. Kjøpe hele eller deler av boligen – når som helst
3. Bestemme selv hvor mye du kjøper om gangen

 

Hjelper den glemte gruppen i samfunnet

Den kombinerte versjonen av produktene LeieEie og DelEie retter seg mot den «glemte gruppen» som ønsker å komme inn på boligmarkedet, som har betjeningsevne gjennom en god og trygg jobb, men lite eller ingen egenkapital. De som ikke får lån i banken per i dag på grunn av høye egenkapitalkrav på 15%.

 

– Vi ønsker å gjøre ting på en annerledes måte, og har derfor utfordret eksisterende og rigide rammer som kreves for å bli boligeier. Om man ikke har en “foreldrebank” eller kausjonist bør man allikevel få muligheten til å kunne eie en bolig. LeieEie as var pionerer på leie-til-eie konseptet, lanserte deretter en innovativ deleie modell, og tar nå steget videre med et enda mer tilpasset og fleksibelt tilbud mot forbruker, kalt DelEie med Sparing. En vinn-vinn-løsning som kommer både kunde og boligleverandør til gode, sier driftsleder i LeieEie as, Stian Nygaard.

 

Les mer om DelEie med Sparing

Er du vår neste boligeier?
Send oss en melding

Meld deg på og motta vårt nyhetsbrev