LeieEie er den største og mest erfarne tilbyderen av Leie-til-eie modeller i Norge

 

I 2015 lanserte A.  Utvik as LeieEie som en alternativ boliggkjøpsmodell for kunder uten tilstrekkelig egenkapital. Siden oppstarten har LeieEie kunne tilby rundt 150 boliger, og siden har konseptet vokst seg stort fra Haugalandet og videre ut i regionen.

Som en av få aktører, er LeieEie invitert inn i  Kommunal -og Distrikts departementet (KDD) sitt erfaringsnettverk for alternative boligmodeller. Der er LeieEie en pådriver og legger til rette for å gjøre flere boliger tilgjengelig for enda flere.

For tiden har vi LeieEietakere i Karmøy, Haugesund, Ullensvang, Tysvær, Ullensvang, Randaberg og Stavanger kommune. I årene som kommer vil det bli enda flere boliger tilgjengelig for LeieEie. I dag samarbeider vi med 8 ulike boligbyggere og tilbyr boliger i 22 ulike boligprosjekter. Vi planlegger videre utvidelse langs kysten fra Bergen til Kristiansand. Vi tilbyr nye boliger i leilighetsbygg, to-manns boliger, rekkehus og eneboliger, både i sameier og i borettslag som består av ca. 80% tradisjonelle boligkjøpere. Dette er med på å gi gode og stabile bo-miljø.

I LeieEie er vi opptatt av kvalitet, kontinuitet og solide leveranser. Vi benytter oss av kvalitetssikrede samarbeidspartnere og leverandører som holder høy standard.

Vi har egne rådgivere som bistår deg i hele prosessen fra din henvendelse, frem til du er en lykkelig boligeier.

Meld deg på og motta vårt nyhetsbrev